Carbest légrugózás Fiat Ducato, Peugeot Boxer és Citroen Jumper modellekhez

Carbest légrugózás Fiat Ducato, Peugeot Boxer és Citroen Jumper modellekhez

Alap 6" 2-körös légrugórendszer dupla összecsukható fújtatóval Fiat Ducato, Peugeot Boxer és Citroen Jumper > 2014 (beleértve a Ducato S8-at) és Opel Movano > 2021. 2-körös rendszer egyszeri légtöltéssel, utólagos független bal-jobb beállítással.
  • 2-körös rendszer a 6 colos légbuborék független beállításához
  • A menetkomfort jelentős növekedése
  • Növekvő oldalirányú stabilitás és jobb úttartás
  • Járműspecifikus vezérlés
  • Ballaszt tanúsítványával
.
Carbest
467631
665,00 €
Adóval együtt Rendelésre Kézbesítés 10-14 napon belül
Mennyiség

Leírás

Legfeljebb 3800 mm tengelytávú, rövid túlnyúlással rendelkező, motorkerékpár-tartó nélküli furgonokhoz vagy lakóautókhoz ajánlott.


Hátsó tengelyre szerelve.


A 6"-os légrugózás nemcsak a vezetési komfortot növeli, hanem jelentősen javítja a biztonságot is vezetés közben. Még nagyobb és/vagy egyenetlen terhelés esetén is biztonságosan és kényelmesen kormányozhatja lakóautóját - a megnövelt rugóútnak és a csökkentett oldalirányú dőlésnek köszönhetően. A 2-körös rendszer segítségével a kisebb terhelési különbségek egyedileg kiegyenlíthetők. A légnyomás szabályozása a járműspecifikus vezérlőelemmel és a mellékelt kompresszorral történik. Alkalmas a Fiat Ducato (beleértve a Ducato 8-at is), a Peugeot Boxer és a Citroën Jumper 2006-tól, valamint az Opel Movano 2021-től. A rendszer csak az elektronikus kézifékkel nem rendelkező Ducato modellekhez használható.

 

Segítünk a kiválasztásban

 

Garantáljuk a 100% minőséget

 

Ingyenes szállítás 300 € felett

 

Kiszállítás 14 napon belül

Kapcsolódó termékek

(1 hasonló termék)